Her Etikette Sanat, Her Baskıda Kalite…

Firmanızın logo, uyarı etiketleri ve tüm etiket ile folyo giydirme ihtiyaçlarını uzman ekibimiz ile titizlikle üretiyor ve tedarik işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz. Hazırlanmış olan sticker ve ürün etiketleri, ürünlerinize uygulanacak şekilde tarafınıza teslim edilmektedir. İstemiş olduğunuz ürünler, belirttiğiniz ölçülerde özenle hazırlanmakta ve kalite kontrol süreçlerinden geçirilerek size ulaştırılmaktadır.

Misyon

Dijibaskı olarak misyonumuz, müşterilerimize en yüksek kalite standartlarında metal etiket, leksan etiket, çıkartma, branda baskı, folyo kesim ve dijital baskı hizmetleri sunmaktır. Uzman ekibimizle birlikte, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, titizlikle ürettiğimiz ürünlerle sektörümüzde güvenilir ve saygın bir marka olmaya devam etmektir. İhtiyacınıza yönelik çözümler sunarken, her aşamada kalite kontrol süreçlerini titizlikle uygulayarak, sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

Vizyon

Dijibaskı olarak vizyonumuz, sektörde yenilikçi ve öncü bir marka olarak global çapta tanınmak ve büyümektir. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, baskı ve etiketleme alanında en son trendleri ve çözümleri müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla, sektördeki lider konumumuzu pekiştirmek ve geniş ürün yelpazemizle her türlü etiket ve baskı ihtiyacını karşılayarak, müşterilerimizin ilk tercihi olmaya devam etmek istiyoruz.

Dijibaskı olarak, tüm baskılı ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunmak için buradayız. Detaylı bilgi ve teklifler için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Folyo Kesim

Size Daha Fazlasını Sunalım!

Blog

Yazılarımız

Blog

En Çok Kullanılan Yazı Tipleri

Yazı Fontu Nedir? Yazı fontu, bir alfabedeki harflerin, rakamların ve sembollerin belirli bir stil, ağırlık [...]

Blog

Afiş Hazırlama Teknikleri: Afiş Nasıl Hazırlanır ?

Afiş hazırlama, etkili bir iletişim aracı olarak markanızı, ürünlerinizi veya etkinliklerinizi geniş kitlelere tanıtmanın en [...]

Blog

Sticker Baskı Etiket Baskı Çeşitleri

Sticker Baskı Sticker Baskı, piyasaya sunulan ürünlerin çeşitli bilgilerini içeren kendinden yapışkanlı materyallere verilen genel [...]

Blog

One Way Vision Baskı Nedir?

One Way Vision baskı, adından da anlaşılacağı üzere tek yönlü görsel sunan bir baskı türüdür. [...]